Uusi menu!

Henriksin menu
 
Alkuun:
 
Madekeittoa, paahdettua sipulia ja ruskistettua voita
Burbot and potato soup, roasted onions and beurre noisette
 
Blinivohveli, siianmätimoussea ja punasipulia
Blini waffle, mousse of white fish roe and red onion
 
Naudankieltä, palsternakkaa ja kaprista
Beef tongue, parsnip and capers
 
Pääruoaksi:
 
Kuhaa, pinaattia ja rapukastiketta
Pike perch with spinach and crayfish sauce
 
Härän filettä ja rintaa, porkkanaa ja rakuunaa
Tenderloin and brisket of beef, carrot and tarragon
 
Poron paahtopaistia, naurista ja puolukkakastiketta
Roast of raindeer with swede and lingonberry sauce
 
Valkopapu-Wallenberg ja valkokaalia
White bean Wallenberg with white cabbage
 
Jälkiruoaksi:
 
Ananasta, kookosta ja rommia – ”Piña Colada”
Pineapple, coconut and rum – “Piña Colada”
 
Appelsiinia, suklaata ja Jaloviinaa
Orange, chocolate and Jaloviina
 
Crème Brûlée
 
Juustoja ja päärynää
Cheeses and pear
 
1 Ruokalaji 28 €
2 Ruokalajia 36 €
3 Ruokalajia 44 €
 

Menu Henriks


 
 
Varaukset:
 

Varaa pöytä


 
Puh. 0207 669 062
Yli 8 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi