Riesling ja Spätburgunder -viikot 2016

 
Kevät tulee ja on taas aika vuotuisten Riesling- ja Spätburgunder -viikkojen. Viikot järjestetään 9.-22.5. ja Henriksissä tarjoillaan keväistä teemamenua kera upeiden Saksalaisten viinien.
 
Menu
 
Kylmäsavustettua nieriää, grillattua uutta perunaa, limeä ja rucolaa
***
Seljankukkaa
***
Kevätkananpoikaa, parsarisottoa ja pekonicrumblea
***
Sitruunaposset ja mansikkaa
 
Menu á 39€
 
 
Viinit
 
Haus Klosterberg Cuvee Riesling Sekt Brut
Markus Molitor, Mosel
 
Schmitges Riesling Feinherb 2014
Andreas Schmitges, Mosel
 
Spätburgunder trocken Blanc de Noir
Weingut Kruger-Rumpf, Nahe
 
Schmitges Riesling Erdener Treppchen Auslese
Andreas Schmitges, Mosel