POP UP: Japanilainen ravintola Fujimi


Sunnuntaina 28.4. Henriksissä tarjoillaan japanilainen 4 ruokalajin gozen-menu. Kattaukset klo 13 ja 16.
Tällä kertaa pääruokana tarjoillaan “Chirashi-Sushi ”
Japanissa tätä menua tarjoillaan perinteisissä japanilaisissa ravintoloissa ja hotelleissa “Ryokanissa”.

・Naudan ulkofileen paahtopaisti
~itse tehdyn erityis lihakastikkeen kera~
・Chirashi-sushi “Erityissushi-kulho”
*Tarjoilemme myös kasviskulhon
・Ramen-nuudelit
~2 päivää haudutettua maukasta lientä~
・Jälkiruoaksi : matcha-vanukasta

Hinta 39€/hlö
* +6€ Friteerattua kuhaa  ~matchasuolan kera~

Pop up -ravintolan ruoan kehittäjänä toimivat japanilaiset Koji ja Mariko. He valmistavat aidon Gozen -menun.
Japanissa Gozen tarkoittaa erityisateriaa, joka koostuu monesta erilaisesta ruokalajista. Sitä syödään yleensä juhlapäivinä. Koji on oppinut menun Japanissa, jossa huippukokit opettavat oikeat valmistutavat ja koristelut.
Koji haluaa tarjota aitoja makuelämyksiä ja ihmisten nauttivan perinteisestä japanilaisesta Gozen-menusta, joka on osa japanilaista kulttuuria.

Tervetuloa Japanilaiseen tunnelmaan ja makumatkaan, rentoutukaa ja nauttikaa maistamalla japanilaisia herkkuja!