À la carte

Alkuruoat:

 
Sipulikeittoa ja parmesankeksiä – 11€
Onion soup with parmesan biscuit
 
Limoncellograavattua lohta, piparjuurta ja briossia – 12€
Limoncello gravlax, horseradish and brioche
 
Kampasimpukkaa, kukkakaalia ja timjamia – 12€
Scallops, cauliflower and thyme
 
 

Pääruoat:

 
Linssi-kaalikääryle, valkopapupyreetä ja tomaattia – 26€
Lentil cabbage roll, white bean puree and tomato
 
Päivän kala – 28€
Fish of the day
 
Ankanrintaa, punajuurta, duchesseperunaa ja lakritsijuurta – 29€
Duck breast, beet root, duchesse potatoes and liquorice root

Naudan sisäfileepihvi 150 g, paahdettuja perunoita, juureksia ja pippurikastiketta – 31€
Beef fillet steak 150g, roasted potatoes, root vegetables and pepper sauce
 
 

Jälkiruoat:

 
Crème brûlée – 10€
Crème brûlée

Lajitelma suomalaisia juustoja ja keittiömestarin hilloketta – 11€
Finnish cheeses and chef’s jam
 
Suklaapiirasta, tuorejuustosorbettia ja appelsiinia – 12€
Chocolate pie with cream cheese sorbet and oranges
 
Inkiväärijäädyke, hunajakakkua ja kinuskia – 12€
Ginger semifreddo with honey cake and caramel
 

 
Kolme ruokalajia (alku-, pää- ja jälkiruoka) 47€

Three courses (starter, main course and dessert) 47€