À la carte

Alkuruoat:

 
Savumuikkukeittoa – 11€
Smoked vendace soup
 
Tartar, puolukkaa ja keltuaista – 12€
Beef tartar, lingonberries and egg yolk
 
Paahdettua maa-artisokkaa ja sipuliconsommea – 11€
Roasted Jerusalem artichokes with onion comsomme
 
 

Pääruoat:

 
Punajuuri-papukroketteja, vuohenjuustoa, endiiviä ja sherrykastiketta – 26€
Beet root and bean croquettes, goat cheese, endives and sherry sauce
 
Paistettua kuhaa, maa-artisokkapyreetä ja mallaskastiketta – 29€
Pan fried pike perch, Jerusalem artichoke puree and malt sauce
 
Ankan koipi, punakaalipyreetä, gnoccheja ja päärynää – 28€
Duck confit, red cabbage puree, gnocchis and pear

Naudan sisäfileepihvi 150 g, perunakroketteja, punajuurta ja madeirakastiketta – 31€
Beef fillet steak 150 g, beef root, potato croquettes and madeira sauce
 
 

Jälkiruoat:

 
Crème brûlée – 10€
Crème brûlée

Lajitelma suomalaisia juustoja ja pihlajanmarjahilloa – 11€
Finnish cheeses and rowanberries
 
Suklaafondant, kirsikkajäätelöä ja marinoituja kirsikoita – 11€
Chocolate fondant, cherry ice cream and marinated cherries
 
Sitruunakakkua, limecurdia ja valkosuklaasorbettia – 11€
Lemon cake, lime curd and white chocolate sorbet
 

 
Kolme ruokalajia (alku-, pää- ja jälkiruoka) 47€

Three courses (starter, main course and dessert) 47€