Henriksin ruokalista uudistunut

Henriksissä on maaliskuu polkaistu käyntiin ruokalistan vaihdoksella! Uusi lista tuo herkullisia alkukevään makuja, kuten haukea ja karitsaa. Tässä listassa Sauvalan kartanolta tuleva fasaani on löytänyt tiesä alkuruokaan.
 
 
Alkuruokia:
 

Rapukeittoa, pastiskermaa ja krutonkeja

 
Häränhäntäterriiniä, persiljakreemiä ja punasipulivinaigretteä
 

Sauvalan kartanon fasaania, appelsiinia ja tummaa balsamicokastiketta
 
 

Pääruokia:
 

Haukimureketta, paistettua kampasimpukkaa ja limekastiketta

 
Haudutettua karitsaa, selleripyreetä ja kuminakastiketta
 

Porsaan “secreto”, paprikapyreetä ja uppomuna

 
Pinaattiohukaisia, hasselpähkinäohrattoa ja paahdettua punajuurta
 
 

Jälkiruokia:
 

Karamellikreemiä, päärynää ja siiderisorbettia

 
Sitruunavanukas, mustaherukkamoussea ja –jäätelöä
 

Crème brûlèe
 

Juustoja ja viikunaa
 
 
26/35/41€
 
 
Tervetuloa maistelemaan uusia herkkuja!