Henriksin menu vaihtuu Ti 15.10.2013

 

Henriksin keittiön pojat ovat loihtineet jälleen iloksenne uusia ja herkullisia makuelämyksiä.

 

Uusi lista julkaistaan ja astuu voimaan ensi viikolla Ti 15.10.2013

 
 

Ohessa pieni kurkistus tulevaan menuun.

 
 
 

Alkuruokana:

 
 

Keltajuurikeittoa, Silakkaa ”suutarinlohi” tai Ankkapastramia.

 
 
 

Pääruokana:

 
 

Paistettua siikaa, Vasikkaa ja sipulia, Hanhea tai Punajuuriploye.

 
 
 

Jälkiruokana keittiön innovatiivisia herkkuja ja jotain perinteistä:

 
 

Luumua, riisiä ja maitoa – ’riisipuuro 2013’

 

”Rikas ritari”, uuniomenajäätelö ja mantelia

 

Juustoja ja piparia

 

tai

 

perinteinen Crème brûlée

 
 
 

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!