Food is art -villisikaviikot Henriksissä

 
Food is Art -tapahtuma toi villisian – ja tämän myötä kokonaisen villisikamenun ravintola Henriksiin. Menu vie ruokailijan makumatkalle Pohjois-Ranskaan:
 
Lämminsavustettua lohta, kurkkua ja siiderissä kypsennettyjä sinisimpukoita
-xxx-
Villisikaa kahdella tapaa, briejuusto-perunapyreetä ja tummaa olutkastiketta
-xxx-
Päärynää ja vaniljaa
 
Menua myydään niin kauan kuin villisikaa riittää, joten kiiruhda nauttimaan kiireettömästä illallisesta!
 
Food is Art on yhdistys, joka tuo erilaisten tapahtumien myötä yhdeksän tamperelaista yksityistä ravintolaa yhteen. Tällä kertaa mukana on lähellä, Juupajoella, kasvatettu villisika. Muut Food is Art –tapahtumaan kuuluvat ravintolat ovat 4 Vuodenaikaa, C, Heinätori, Hella & Huone, Maruseki, Ravinteli Bertha, Vinoteca del Piemonte ja Wistub Alsace.