Food is Art kulinaariviikot Henriksissä

 

Keskiviikkona 1.2. lähti jälleen käyntiin Food is Art- kulinaariviikot, tällä kertaa taiteijan inspiroimalla menulla. Kaikissa Food is Art-ravintoloissa on siis jälleen saman hintainen menu myynnissä, 39 euroa.

 

Keittiön väki valitsi taiteilijaksemme Kaj Stenvallin, ja menussa on tietenkin ankkaa. Keskiviikkona vietetyissä avajaisissa oli taiteija itsekin paikalla, joten saimme kunnian tarjota hänelle ensimmäisenä Food is Art – menumme. Kulinaariviikkojen ajan on Henriksissä esillä Stenvallin teoksia myyntinäyttelynä. Taiteijan valitsemat teokset nivoutuvat ruoka-aiheeseen ja tuovat ravintolan miljööseen kaivattua piristystä talven keskelle. Tervetuloa ihastelemaan ja maistelemaan taidetta!

 

 

Vierailevan keittiömestarin viikonloppu on jo ovella

 

Helmikuussa tapahtumaa riittää, ja tulevana viikonloppuna luomuillaan. Perjantaina ja lauantaina on myynnissä ainoastaan vierailevan keittiömestarin, Sasu Laukkosen kaksi menua. Avaamme lauantaina 4.2. poikkeuksellisesti vasta klo 16.00. Tervetuloa viihtymään aitojen makujen äärelle – rennon tyylikkäästi!

 

Paitsi että kampanjaa pyörii ruokalistan ympärillä, ovat nettisivummekin uudistuneet. Kokonaan uutena juttuna Henriksin Juhlapalvelu, jota kehitämme paraikaa. Jatkossa voit siis tilata Henriksin herkkuja myös kotiisi, juhliin ja tapahtumiin. Nyt myös blogimme toimii tässä uutisten yhteydessä.

 

Vielä kiitokset nettisivujemme uudesta ilmeestä markkinointitoimisto Albikonille ja Mainostoimisto Värikkäälle.