Food is Art goes Green

 
Helmikuun ajan vietetään yhdeksässä loistavassa ravintolassa Tampereella kulinaariviikkoja, joiden teema on tällä kertaa kasvisruoka. Kulinaariviikot kestävät koko helmikuun ajan, ja siinä ovat mukana ravintolat 4 Vuodenaikaa, C, Heinätori, Hella & Huone, Henriks, Maruseki, Ravinteli Bertha, Vinoteca del Piemonte ja Wistub Alsace sekä Culinaria Keittiöelämää -kauppa.
 
 
Ravintola Henriksin Food is art goes Green menu näyttää seuraavalta:
 
 
Munakoiso-herkkusienikeittoa, tiristettyä emmentalia ja chilivaahtoa
 
-xxx-
 
Pinaattiohukainen, hasselpähkinäohrattoa ja valkoviinikastiketta
 
-xxx-
 
Passionhedelmäkreemiä, mangosalaattia ja veriappelsiinijäätelöä
 
 
39€