FIA: Eettistä lihaa lautaselle, nyt tarjoillaan kotimaista heppaa!

12710828_1106161299436795_8343020066791598565_o 
 
Food is Artin kulinaariviikot pyörähtää käyntiin ja Henriksissä tarjoillaan Hummani hei! -teemamenua 16.2. alkaen.
Suomalainen hevosen liha on eettinen valinta, muun muassa suomen ravitoiminnan ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Hippos suosittelee teurastamista, kun on aika luopua hevosesta.
 

Hummani hei! -menu

 
Hevosen routapaistia ”Bloody Mary”

Hevosen paistia, tomaattia, varsiselleriä ja worcestershire-kastiketta
 
***
 
Jaloviinasta humaltunut hevonen kasvimaalla
Hevosen sisäfilettä ja wallenberg, peruna-palsternakkarösti, kasviksia ja jaloviina-pippurikastiketta
 
*** 

Porkkanaa, kauraa ja mallasta

Porkkanababa, kauracrumblea ja mallaskastiketta
 
Menu 42€
Juomapaketti menulle 28€
 
KAURAA PORKKANAA