Kilpipäivä 13.4.

Lauantaina 13.4. vietetään ympäri maailmaa Chaine des Rotisseurs-päivää. Olemme hyvin ylpeitä kilvestämme joka meille on myönnetty osoittamaan korkeaa laatua ruoka- ja palvelutuotteistamme. Kilpi on järjestön korkein tunnustus. Tervetuloa siis nauttimaan meille, varsinaisena kilpipäivänä tai jonain toisena päivänä. Haluamme tarjota parasta ja olemme täällä teitä varten. Henriks-rennon tyylikkäästi. Aina.

POP UP: Japanilainen ravintola Fujimi


Sunnuntaina 28.4. Henriksissä tarjoillaan japanilainen 4 ruokalajin gozen-menu. Kattaukset klo 13 ja 16.
Tällä kertaa pääruokana tarjoillaan ”Chirashi-Sushi ”
Japanissa tätä menua tarjoillaan perinteisissä japanilaisissa ravintoloissa ja hotelleissa ”Ryokanissa”.

・Naudan ulkofileen paahtopaisti
~itse tehdyn erityis lihakastikkeen kera~
・Chirashi-sushi ”Erityissushi-kulho”
*Tarjoilemme myös kasviskulhon
・Ramen-nuudelit
~2 päivää haudutettua maukasta lientä~
・Jälkiruoaksi : matcha-vanukasta

Hinta 39€/hlö
* +6€ Friteerattua kuhaa  ~matchasuolan kera~

Pop up -ravintolan ruoan kehittäjänä toimivat japanilaiset Koji ja Mariko. He valmistavat aidon Gozen -menun.
Japanissa Gozen tarkoittaa erityisateriaa, joka koostuu monesta erilaisesta ruokalajista. Sitä syödään yleensä juhlapäivinä. Koji on oppinut menun Japanissa, jossa huippukokit opettavat oikeat valmistutavat ja koristelut.
Koji haluaa tarjota aitoja makuelämyksiä ja ihmisten nauttivan perinteisestä japanilaisesta Gozen-menusta, joka on osa japanilaista kulttuuria.

Tervetuloa Japanilaiseen tunnelmaan ja makumatkaan, rentoutukaa ja nauttikaa maistamalla japanilaisia herkkuja!

Yksityistilaisuus Henriksissä

Tiesitkö että kauniin ravintolasalimme voi varata myös yksityiskäyttöön? Ota meihin yhteyttä ja anna meidän hoitaa firman juhlat, syntymäpäiväjuhlat, perhejuhlat tai vaikkapa esittelytilaisuudet. Henriks-rennon tyylikkäästi

)

Good France 19.-23.3.

Ranskalaiset maut hurmaavat Henriksissä kansainvälisen Good Francen tapahtuman aikaan 19.-23.3. Keittiömestarimme on suunnitellut herkullisen menun jossa ihana kattaus ranskalaisen keittiön helmiä.

Menu
Sipulikeittoa
Ankkaa
Ranskalaisia juustoja
Creme brulee
49€

Emme tietenkään unohda laadukkaita ranskalaisia juomia. Olemme hankkineet hyvän ruuan seuraksi luonteikkaita ja aromikkaita viinejä.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme nauttimaan herkuista ja hyvästä palvelusta, olemme täällä teitä varten! Bienvenue!

Hyvää naistenpäivää!

Toivotamme hyvää naistenpäivää kaikille naisille! Nyt kannattaa tulla Henriksiin viettämään hetkeä herkkujen parissa. Tarjoamme kaikille ruokaileville naisille jälkiruuan veloituksetta. Ihanaa suklaakakkua tai inkiväärijäädykettä tai juustoja tai…
Lisäksi avaamme päivän kunniaksi samppanjapullot ja myymme laseittain Vauversinen samppanjaa 10€/lasi. Nyt kipinkapin korot kopisten varaamaan pöytää Henriksistä!

Hyvää ystävänpäivää!

Henriks ystävänpäivä 14.-15.2.: Henriksissä vietetään ystävänpäivää tuplasti. Varaamme ystäville mahdollisuuden tavata hyvän ruuan ja ihanan seuran merkeissä to 14. sekä pe 15.2. Voitte valita ala carte-listaltamme alku- ja pääruuat omien makumieltymysten mukaan ja ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme jälkiruokavaihtoehdoksi: maista kaikkia jälkkäreitä. Teemme special-trion jossa creme brulee, suklaapiirasta ja inkiväärijäädykettä lisukkeineen. Tämän voi hienosti vaikkapa jakaa ystävän kanssa. Miksi tyytyä yhteen kun voi valita kaikki! Lämpimästi tervetuloa Henriksiin

Kabinetti käytössänne


Tiesittekö että meillä on kaksi kabinettia? Ne ovat ilmaiseksi käytössänne ruokailunne yhteydessä. Kabinetit antavat hienot puitteet kokoukselle, syntymäpäiville, häille, nimiäisille, muistojuhlalle, karonkalle, kaveriporukan tapaamiselle, luokkakokoukselle. Kabinetit käytössänne 2-30 henkilölle pöytämuodosta riippuen. Kysy lisää, vastaamme mielellämme.

Onnellisuus ja kiitollisuus


63 ravintolaa Suomessa ovat saaneet tämän merkin 2019.

Olemme valtavan onnellisia ja samalla myös kiitollisia saamastamme huomiosta. Viime vuosina tehty työ teidän asiakkaiden hyväksi on nyt saanut osoituksen siitä että olemme tehneet asioita oikein. Kiitos kuuluu kaikille asiaan osallistuneille. Ihanille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, perheillemme ja tottakai myös omalle hienolle tiimillemme. Pidetään yhdessä huolta että tarra koristaa myös ensi vuonna ikkunaamme.

Blinit ja uusi ruokalista

Blinit tarjoillaan klassisesti herkulliseksi voissa paistettuina, mädin, punasipulin ja vatkatun smetanan kera.

Uusi, jännittäviä makuja ja herkullisia yhdistelmiä sisältävä ala carte-listamme julkistetaan torstaina 17.1. Tule maistamaan vaikkapa limoncellograavattua lohta, ankkaa puna- ja lakritsijuuren kera tai herkullista hunajakakkua inkiväärijäädykkeen ja kinuskin kanssa. Meillä hyvä ruoka on aina lähtökohta ihanalle illalle. Ja tottakai aina voi syödä hyvin, myös lounaalla tai iltapäivällä. Teemme ruokaa rakkaudella ja käsityönä aina alusta alkaen keittiössämme. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme, olemme täällä teitä varten.

Tervetuloa vuosi 2019!

Olemme poikkeuksellisesti auki maanantaina 31.12. klo 15.30-22.Tervetuloa nauttimaan vuoden viimeisestä päivästä kanssamme. Juhlistamme iltaa erityisellä menulla.

Vuoden 2019 työt aloitamme torstaina 3.1. klo 16-21. Perjantaina 4.1. palvelemme 16-22. Lauantaina 5.1. olemme jo normaalissa työntouhussa aloittaen herkullisella lauantaibrunssilla klo 12-15 ja jatkamme iltaa klo 22 asti. Tervetuloa esimerkiksi ennen tai jälkeen teatterin.

Rennon tyylikkäät lounaat aloitamme taas tiistaina 8.1. klo 11-14. Muistattehan että myös lounaalla kaikki ruokamme ovat rakkaudella alusta asti itse tehtyjä.

Tehdään vuodesta 2019 yhdessä hieno ja elämyksellinen. Lämpimästi tervetuloa Henriksiin, olemme täällä teitä varten.