Henriksissä deittaillaan 22.3.

Henriksissä on maaliskuussa luvassa jotain täysin uutta!
 
Olemme yhdessä deittisirkuksen kanssa järjestämässä 22.3. Tapas Speed Dating -tapahtumaa. Ideana tutustuttaa ihmisiä toisiinsa ja samalla tarjota pieni ruokamatka monipuolisen tapasmenun avulla.
 
Mikäli kiinnostus heräsi kannattaa käydä ilmottautumassa ajoissa, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.
 
http://www.deittisirkus.com/speeddating/speeddating_tampere

Helmikuussa 4 – 15.2.2014 se on MADE in FIA!

 
Henriks jälleen mukana Food is Art:n uusimmassa tempauksessa.
 
Tällä kertaa teemaksi on valikoitunut loistava made, eli se on MADE in FIA!
 
 
Näin ollen myös meillä nautiskellaan illalliseksi Ti 4.2. – La 15.2. madetta useammassa eri muodossa.
 
Olemme kehitelleet jo nyt listalla olevan madekeittomme (kuvassa) rinnalle mateesta muitakin herkkuja.
 
 
155475_698842636835332_1605436530_n
 
Tervetuloa maistelemaan!
 
 
Varaukset:
 
 

Varaa pöytä


 
 
Puh. 0207 669 062
 
Yli 8 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 
 
Tutustu tarkemmin tapahtumaan:
 
http://www.foodisart.fi/?x103997=135241
 

Uusi menu!

Henriksin menu
 
Alkuun:
 
Madekeittoa, paahdettua sipulia ja ruskistettua voita
Burbot and potato soup, roasted onions and beurre noisette
 
Blinivohveli, siianmätimoussea ja punasipulia
Blini waffle, mousse of white fish roe and red onion
 
Naudankieltä, palsternakkaa ja kaprista
Beef tongue, parsnip and capers
 
Pääruoaksi:
 
Kuhaa, pinaattia ja rapukastiketta
Pike perch with spinach and crayfish sauce
 
Härän filettä ja rintaa, porkkanaa ja rakuunaa
Tenderloin and brisket of beef, carrot and tarragon
 
Poron paahtopaistia, naurista ja puolukkakastiketta
Roast of raindeer with swede and lingonberry sauce
 
Valkopapu-Wallenberg ja valkokaalia
White bean Wallenberg with white cabbage
 
Jälkiruoaksi:
 
Ananasta, kookosta ja rommia – ”Piña Colada”
Pineapple, coconut and rum – “Piña Colada”
 
Appelsiinia, suklaata ja Jaloviinaa
Orange, chocolate and Jaloviina
 
Crème Brûlée
 
Juustoja ja päärynää
Cheeses and pear
 
1 Ruokalaji 28 €
2 Ruokalajia 36 €
3 Ruokalajia 44 €
 

Menu Henriks


 
 
Varaukset:
 

Varaa pöytä


 
Puh. 0207 669 062
Yli 8 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi

HENRIKSIN UUSIVUOSI

Tervetuloa juhlistamaan uutta vuotta kanssamme! Olemme avoinna uudenvuodenaattona 31.12.13 klo 16 alkaen. Muista varata pöytäsi ajoissa.
 
Tarjoamme uudenvuoden kunniaksi valintanne mukaan 3-5 ruokalajin yllätysmenun.
 
3 ruokalajia 41 €
4 ruokalajia 46 €
5 ruokalajia 50 €
 
Saatavilla jokaiselle menulle suositusviinipaketti.
 
image

Henriksin väki toivottaa hyvää joulua!

 
Henriksiin laskeutuu tämän päivän päätteeksi joulurauha. Palaamme taas sorvin ääreen uudenvuodenaattona 31.12 klo 16, jolloin toivotamme kaikki jälleen tervetulleeksi.
 
Tarjoamme uudenvuoden kunniaksi valintanne mukaan 3-5 ruokalajin yllätysmenun.
 
3 ruokalajia 41 €
4 ruokalajia 46 €
5 ruokalajia 50 €
 
Rauhallista joulunaikaa kaikille!
 
joulu

HENRIKSIN ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12.2013!

 
Tarjoilemme Itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 Henriksissä päivällisen.
 
Varaukset klo 13, klo 13:30 ja klo 14.
 
 
Finlandia menu
 
Silliä

Maalaispaté

Kuhaa ”Mannerheim”

Kotimaisia juustoja

Mustikkapiiras
 
 
50 €
 
(Kalan voi halutessaan vaihtaa vasikkaan tai kasvisruokaan. )
 
 
Tervetuloa juhlimaan Henriksiin!
 
 
Varaukset:
 

Varaa pöytä


Puh. 0207 669 062
Yli 8 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 

HENRIKSIN JOULULOUNAS 3.12 – 20.12.2013

 
 
Henriksin joululounas tarjoillaan 3.12.2013 alkaen Ti – Pe klo 11 – 14.
 
 
Menu:
 
Kalalautanen

 
Porsaan kylkeä, perunapyre, juureksia ja sinappikastike
 
tai
 
Paistettua siikaa, valkokastiketta, perunaa ja herneitä
 

Riisiä & luumua
 
 
34 €
 
 
Tarjolla myös Henriksin joulutuotteita! Tule, tutustu, tilaa ja nauti.
 
 
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
 
Tervetuloa Herkuttelemaan Henriksiin!
 
 
Varaukset:
 

Varaa pöytä


 
Puh. 0207 669 062
 
Yli 7 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 

ISÄNPÄIVÄBRUNSSI SU 10.11.2013

 
Isänpäivä lähestyy!
 
Muistathan varata pöydän ajoissa isänpäiväbrunssille.
 
Tarjoilemma brunssin Su 10.11.2013 klo 13 alkaen. Varaukset klo 13 tai 13:30
 
Hinta 42€, sisältäen buffet alkuruokapöydän ja pöytiin tarjoiltavat pää- ja jälkiruoat.
 
 
Isänpäivälahjaongelmiin löytyy helposti ratkaisu Henriksin herkullisella lahjakortilla.
 
 

Henriksin poikkeusaukiolojat.

 
 
MARRASKUU
 
 
Pyhäinpäivä 2.11. Avoinna klo 16 alkaen.
 
Isänpäivä Brunssi 10.11. Varaukset klo 13 ja 13:30.
 
 
JOULUKUU
 
 
Itsenäisyyspäivän kattaus 6.12. klo 13.
 
Joululounas tarjoillaan 3.12 – 20.12 Ti – Pe klo 11-14
 
22. – 30.12. Suljettu
 
31.12. Avoinna klo 16-24
 
 
TAMMIKUU 2014
 
 
To 2.1.2014 avoinna klo 17 alkaen.
 
Pe 3.1. – La 4.1.2014 avoinna klo 16 alkaen.
 
Lounas jatkuu normaalisti 8.1.2014. Ti – Pe klo 11 – 14
 
 
 
Varaukset:
 
 
Puh. 0207 669 062
 

Varaa pöytä


 
Yli 7 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi