HENRIKSIN JOULULOUNAS 3.12 – 20.12.2013

 
 
Henriksin joululounas tarjoillaan 3.12.2013 alkaen Ti – Pe klo 11 – 14.
 
 
Menu:
 
Kalalautanen

 
Porsaan kylkeä, perunapyre, juureksia ja sinappikastike
 
tai
 
Paistettua siikaa, valkokastiketta, perunaa ja herneitä
 

Riisiä & luumua
 
 
34 €
 
 
Tarjolla myös Henriksin joulutuotteita! Tule, tutustu, tilaa ja nauti.
 
 
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
 
Tervetuloa Herkuttelemaan Henriksiin!
 
 
Varaukset:
 

Varaa pöytä


 
Puh. 0207 669 062
 
Yli 7 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 

ISÄNPÄIVÄBRUNSSI SU 10.11.2013

 
Isänpäivä lähestyy!
 
Muistathan varata pöydän ajoissa isänpäiväbrunssille.
 
Tarjoilemma brunssin Su 10.11.2013 klo 13 alkaen. Varaukset klo 13 tai 13:30
 
Hinta 42€, sisältäen buffet alkuruokapöydän ja pöytiin tarjoiltavat pää- ja jälkiruoat.
 
 
Isänpäivälahjaongelmiin löytyy helposti ratkaisu Henriksin herkullisella lahjakortilla.
 
 

Henriksin poikkeusaukiolojat.

 
 
MARRASKUU
 
 
Pyhäinpäivä 2.11. Avoinna klo 16 alkaen.
 
Isänpäivä Brunssi 10.11. Varaukset klo 13 ja 13:30.
 
 
JOULUKUU
 
 
Itsenäisyyspäivän kattaus 6.12. klo 13.
 
Joululounas tarjoillaan 3.12 – 20.12 Ti – Pe klo 11-14
 
22. – 30.12. Suljettu
 
31.12. Avoinna klo 16-24
 
 
TAMMIKUU 2014
 
 
To 2.1.2014 avoinna klo 17 alkaen.
 
Pe 3.1. – La 4.1.2014 avoinna klo 16 alkaen.
 
Lounas jatkuu normaalisti 8.1.2014. Ti – Pe klo 11 – 14
 
 
 
Varaukset:
 
 
Puh. 0207 669 062
 

Varaa pöytä


 
Yli 7 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 
 
 

Tiedotus: Henriksin edessä remontoidaan!

 
Henriksin edustalla, lokakuun aikana tapahtuva taloyhtiön remontti ei vaikuta millään lailla ravintolamme toimintaan.
 
 
Palvelemme teitä normaalisti.
 
Lounas Ti-Pe klo 11-14, illallinen Ti-To klo 17 alkaen ja Pe-La klo 16 alkaen.
 
 
Pahoittelemme remontista mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.
 
 
 
Ystävällisin terveisin,
 
 
Henriksin väki

 

Henriksin menu vaihtuu Ti 15.10.2013

 

Henriksin keittiön pojat ovat loihtineet jälleen iloksenne uusia ja herkullisia makuelämyksiä.

 

Uusi lista julkaistaan ja astuu voimaan ensi viikolla Ti 15.10.2013

 
 

Ohessa pieni kurkistus tulevaan menuun.

 
 
 

Alkuruokana:

 
 

Keltajuurikeittoa, Silakkaa ”suutarinlohi” tai Ankkapastramia.

 
 
 

Pääruokana:

 
 

Paistettua siikaa, Vasikkaa ja sipulia, Hanhea tai Punajuuriploye.

 
 
 

Jälkiruokana keittiön innovatiivisia herkkuja ja jotain perinteistä:

 
 

Luumua, riisiä ja maitoa – ’riisipuuro 2013’

 

”Rikas ritari”, uuniomenajäätelö ja mantelia

 

Juustoja ja piparia

 

tai

 

perinteinen Crème brûlée

 
 
 

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

 

FOOD IS ART – Herkkuja pellolta pöytään!

 
Food is Art tuo satokauden aarteet suoraan Pellolta Pöytään 6. – 15.9. ja laatii tällä kertaa annoksiaan lähiraaka-aineista.
 
Henriksin Food is Art menu:
 
 
AHLMANIN MAATIAISMAIDOSTA VALMISTETTUA MUNAJUUSTOA,
PIKKELÖITYJÄ KANTTARELLEJA, RUISNÄKKÄRIÄ JA HILLAA
 
~
 
AHLMANIN KYYTTÖÄ, PAIKALLISIA KASVIKSIA JA TIMJAMIKASTIKETTA
 
~
 
LUOMUPORKKANAKAKKUA JA TUOREJUUSTOSORBETTIA
 
 
41 €
 
 
Ruoan seuraksi tarjolla luomuviinejä sekä lähipanimoiden luomuoluita.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!
 
Tutustu Food is Art teemaan osoitteessa www.foodisart.fi

Maailmantango -festivaali 2013

 
Maailmantango -festivaali saapuu jälleen kaupunkiin!
 
Henriksissä ennakko-ohjelmistossa Pe 6.9.2013, esintyy muusikko Mikko Helenius.
 
Henriksin viinifiestan erikoistarjouksena Pintxos lajitelma ja lasiviiniä 18 €.
 
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen:
 
Helenius
 
Avajaisviikonloppu 30.8.–1.9.
Ennakko-ohjelmisto 6.–12.9.
Pääohjelmisto 13.−15.9.2013
 
Tutustu tapahtumaan: http://www.maailmantango.net/site/
 

Lounas jälleen tarjolla 20.8 ja Pintxos-kilpailu!

 
Henriksissä jälleen tarjolla herkullinen lounas!

 
Vaihtuva kolmen ruokalajin lounas tarjoillaan Ti – Pe klo 11-14

 
Keittolounas 9 €
Pelkkä pääruoka 11 €
Kaksi ruokalajia 15 €
Kolme ruokalajia 19 €

 
Tutustu päivän lounas menuun: https://www.henriks.fi/lounas-2/lounas/

 
-xxx-

 

 
Myös Henriks osallistuu Pintxos-kilpailuun, kuvan “kanaviillokki” -annoksella.

 
kanaviillokki

 
Tulkaahan maistelemaan kilpailuannosta ja kolmea muuta pintxosannostamme á 2 €.

 
Kierrä läpi vaikka kaikki kymmenen ravintolaa ja saat samalla tutustumiskierroksen Tampereen ravintolaelämään pienen reippailun lomassa.

 
Käy viiden päivän aikana 19. – 23.8.2013 (Henriksissä 20. – 23.8) syömässä kaikki pintxokset ja äänestä mielestäsi paras.
Äänestäjien kesken arvotaan 200 € lahjakortti haluamassasi kilpailuun osallistuvassa ravintolassa.

 
Tervetuloa!

 
Lisätietoja sivulta: http://www.tamperrada.fi/pintxos-fiesta/

Silmänruokaa Henriksin uudelta listalta!

Tervetuloa herkuttelemaan Henriksiin!
 
 

Talon itse kylmäsavustamaa meritaimenta, fenkolisalaattia ja -kreemiä

Talon itse kylmäsavustamaa meritaimenta, fenkolisalaattia ja -kreemiä


 
 
Paistettua kuhaa, varjaisperunaa ja veloutékastiketta.

Paistettua kuhaa, varjaisperunaa ja veloutékastiketta.


 
 
Vasikkaa x2, selleripyreetä ja punaviinikastiketta.

Vasikkaa x2, selleripyreetä ja punaviinikastiketta.


 
 
Mokkasuklaamoussea, Guinness-suklaakakkua ja mallasjäätelöä.

Mokkasuklaamoussea, Guinness-suklaakakkua ja mallasjäätelöä.


 
 
Passionkreemiä, vadelmia ja vadelmasorbettia.

Passionkreemiä, vadelmia ja vadelmasorbettia.