Henriksin Parsamenu (29.4 – 10.5)

 
Henriksin Parsamenu:
 
Parsaa Hollandaise
Asparagus Hollandaise
 

 
Kermassa haudutettua nieriää ja grillattua parsaa
Cream-poached arctic char with grilled asparagus
 

 
Crème Brûlée
 
45 €
 

Viinipaketti menulle/ Viner till menyn/ Wines for the menu
 
Staete Landt Sauvignon Blanc 2011, 12cl
Montaribaldi Roero Arneis, Capural 2012, 16 cl
Montaribaldi Moscato d’asti Righeij 2012, 4 cl
 

30 €
 
 

Tervetuloa!

Henriksin Vappubrunssi 1.5.2014!

 
Henriks tarjoilee jälleen perinteisesti Vappubrunssin 1.5.14 klo 13-18.
 
Muista varata pöytäsi ajoissa!
 
 
Brunssi
 
 
Alkuruokabuffetista:
 
Vihersalaattia ja hunajavinaigretteä
 
Henriksin perunasalaattia
 
Marinoituja kasviksia
 
Graavilohta ja tillijogurttia
 
Nautapastramia ja puolukkachutneytä
 
Talon juureen leivottua leipää
 
 
Pääruuaksi:
 
Paistettua merilohta, parsaa ja korvasienimuhennosta
 
Tai
 
Vasikan ulkofilettä, portviinikastiketta ja suppilovahvero-perunakakkua
 
(Saatavilla myös kasvisruoka vaihtoehto)
 
 
Jälkiruuaksi:
 
Valkosuklaapannacottaa ja passionhedelmäsorbettia
 
 
á 45 €
 
 
Lapset alle 13-vuotiaat -50 % ja alle 4-vuotiaat ilman veloitusta.
 
 
Varaukset:
 

Varaa pöytä


 
Puh. 0207 669 062
 
Yli 8 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 
Tervetuloa herkuttelemaan Henriksiin!
 

Henriksin kevään ja kesän aukioloajat!

 
 
KEVÄÄN JA KESÄN 2014 AUKIOLOAJAT!
 
Wappubrunssi tarjoillaan To 1.5.2014 klo 13-18. Viimeiset pöytävaraukset klo 17.
Menu julkaistaan lähiaikoina.
 
Äitienpäiväbrunssi tarjoillaan Su 11.5.2014 klo 13-18.
Menu julkaistaan lähiaikoina.
 
Henriksin herkullinen lounas on tarjolla kesäkuun 13. päivään asti ja jää sen jälkeen kesätauolle.
Lounas palaa jälleen iloksenne 12.8.2014 ti-pe klo 11-14.
 
Kesäkuussa 14.-28.6.2014 Henriks palvelee teitä iltaisin. Ti – To klo 17-22 ja Pe-La 16-23.
Olemme avoinna muina aikoina tilauksesta.
 
Henriksin väki viettää kesälomaa 1.-24.7.2014 ja avaamme jälleen pe 25.7.2014, ti-to klo 17-22 ja pe-la klo 16-23
 
 

Henriksissä Pienmonten helmiä viinimessuilta!

 
Viinimessujen aikana 10.-12.4.2014, Henriksissä on tarjolla viinejä Pienmontesta.
 
Livia Fontanan sekä Montaribaldin herkullisia viinejä. Viiniedustaja itse Gianluca on paikalla torstai iltana 10.4.14.
 
Piemonte 4 viinit
 
 
Tarjoamme viinin ystäville niin pidempää menua kuin pienempäänkin nälkään naposteltavaa.
 
 
Päivän pasta ja Montaribaldi Roero Arneis Capural -12, 10 cl yhteensä 15 €
 
Ahlmanin Selin sinihomejuustoa ja Livia Fontana Barolo Bussia -08, 8 cl yhteensä 15 €
 
 
Menu “Pienmonte”
 
Tuoretta tagliatellea sienten kera
 
xxx
 
Ossobucco
 
xxx
 
Litsi, veriappelsiini, minttu
 
42 €
 
Viinipaketti 26 € sisältää:
 
Montaribaldi Roero Arneis Capural -12, 12 cl
Livia Fontana Barbera d’alba superiore -09, 12 cl
Montaribaldi Moscato d’asti Righeij -12, 4 cl
 
 
Menu pidennettynä välijuustojen kera, neljä ruokalajia 48 €
 
Juusto lajitelma
 
Viinipaketti neljälle roukalajille 30 € sisältää:
 
Montaribaldi Roero Arneis, Capural -12, 12 cl
Livia Fontana Barbera d’alba superiore -09, 12 cl
Livia Fontana Barolo Bussia -08, 4 cl
Montaribaldi Moscato d’asti Righeij -12, 4 cl

Uusi keväinen menu Henriksissä 11.3.2014 alkaen!

 
Tervetuloa jälleen maistelemaan keittiömme uusia makuja!
 
Tutustu menun herkkuihin: /https://www.henriks.fi/menut/
 
 
henriks_alku1
Kananmaksapateeta ja viinihyytelöä
Chicken liver pâté with jelly of sweet wine
 
 
henriks_occopucco
Osso Buccoa, tomaattia ja polentaa
Osso bucco with tomato and polenta
 
 
henriks_dessert2
Manteli, maapähkinä ja maitosuklaa
Almond, peanut and milk chocolate
 
 

Taiteilijamenu Henriksissä

Kotimaisuus ja parhaat raaka-aineet sekä takuu siitä,
että kaikki valmistetaan Henriksin keittiössä itse, ovat meidän tunnusmerkkejämme. Ja tietenkin vahva ammattitaito.
Hyvän ruuan ystäville jo tutuksi tullut Henriks tarjoaa nyt nautintoja kaikille aisteille!
 
Tamperelainen taiteilija Janne Laine on tuonut töitään Henriksiin.
Yhdessä keittiötiimimme kanssa on toteutettu taiteilijamenu, joka lunnollisesti on tähän vuodenaikaan sopiva.
Henriksin mukavassa ilmapiirissä voi nauttia sekä juhlassa että arjessa, lounaalla tai illallisella.
Palvelemme teitä ammattitaidolla ja toivomme kaikille asiakkaillemme makuhermoja ja aisteja
hellivää yhdessäoloa ja herkuttelua ravintola Henriksissä.
 
Tervetuloa nauttimaan rennon tyylikkäästi ravintola Henriksiin!
 
kuvakollaasi 2014

Henriksissä deittaillaan 22.3.

Henriksissä on maaliskuussa luvassa jotain täysin uutta!
 
Olemme yhdessä deittisirkuksen kanssa järjestämässä 22.3. Tapas Speed Dating -tapahtumaa. Ideana tutustuttaa ihmisiä toisiinsa ja samalla tarjota pieni ruokamatka monipuolisen tapasmenun avulla.
 
Mikäli kiinnostus heräsi kannattaa käydä ilmottautumassa ajoissa, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.
 
http://www.deittisirkus.com/speeddating/speeddating_tampere

Helmikuussa 4 – 15.2.2014 se on MADE in FIA!

 
Henriks jälleen mukana Food is Art:n uusimmassa tempauksessa.
 
Tällä kertaa teemaksi on valikoitunut loistava made, eli se on MADE in FIA!
 
 
Näin ollen myös meillä nautiskellaan illalliseksi Ti 4.2. – La 15.2. madetta useammassa eri muodossa.
 
Olemme kehitelleet jo nyt listalla olevan madekeittomme (kuvassa) rinnalle mateesta muitakin herkkuja.
 
 
155475_698842636835332_1605436530_n
 
Tervetuloa maistelemaan!
 
 
Varaukset:
 
 

Varaa pöytä


 
 
Puh. 0207 669 062
 
Yli 8 hengen ryhmät: henriks@henriks.fi
 
 
Tutustu tarkemmin tapahtumaan:
 
http://www.foodisart.fi/?x103997=135241