Isänpäiväbrunssi

Henriksissä perinteiseen tapaan Isänpäivänä brunssi klo 13-17.
 
Isänpäivän brunssilla tarjolla:
 
Herkkuja alkuruokapöydästä
***
Härän ulkofileepihvi, valkosipuli-kermaperunat ja punaviinikastike
TAI
Paistettua Vanajaveden kuhaa, perunapyrettä ja rapukastiketta
***
Täytekakkua
 
Menu á 42€, lapsilta (alle 12v.) á 21€
 
Pöytävaraukset joko netin kautta tai puhelimitse numerosta 0207 669 062
 
Muistathan myös, että Henriks on avoinna Pyhäinpäivänä 1.11. klo 16-23, tervetuloa!
 

Henriksin rento ”runssi”

IMG_20141008_154844
 
 
Lauantaina 11.10 aloitamme tarjoamaan Henriksin rentoa ”runssia” kello 12 alkaen.
Brunssimme sisältää herkullisen alkuruokapöydän, pääruoan pöytiin tarjoiltuna; valintasi mukaan joko munakasta tai risottoa.
Jälkiruoaksi tarjoilemme vohveleita raikkaiden lisukkeiden kera.
 
Brunssimme hinta 19€, lasillinen kuohuviiniä 5€ tai koko pullo 19€
 
 
Muitakin muutoksia on luvassa; ensi viikolla aukioloaikamme muuttuvat ja A´la carte listan rinnalle tulee uusi bistrolista.

Henriksin uudet aukioloajat:
Ti-to klo 11-22
Pe klo 11-23
La klo 12-23
  

Tangoa ja luomua Henriksissä 13.9.

ev.owa
 
Tule nauttimaan hyvän ruoan, juoman sekä livemusiikin pariin Henriksiin lauantaina 13.9.
 
Esiintyjänä Mikko Helenius ja juomalistalla luomuviinejä sekä -oluita.
Tervetuloa ruokailemaan tai vaikka vain lasilliselle hyvää musiikkia kuuntelemaan.
 

Ravintola Henriksissä on vaihtunut uusi lista!

 
Olemme jälleen vaihtaneet menun 12.8.2014 ja loihtineet uusia makuja maisteltavaksenne.
 
 
Alkuruoat:
 
Selleri-omenakeittoa, inkiväärivaahtoa ja timjamiöljyä – 9€
Celery and apple soup, ginger foam and thyme oil
 
Kampasimpukkaa, pikkelöityä kukkakaalia ja anjovista – 9€
Scallop, pickled cauliflower and anchovy
 
Savustettua poroa, oliivia ja puolukkaa – 9€
Smoked reindeer, olive and lingonberry
 
 
Pääruoat:
 
Paistettua siikaa ja rapukakkua, perunapyrettä ja rapukastiketta – 28€
Fried white fish and crab cake, potato puree and crab sauce
 
Paistettua hanhenrintaa, puy-linssiä ja tummaa omenakastiketta – 29€
Fried goose breast, puy lentils and dark apple sauce
 
Vasikan poskea, naudan kieltä ja muhennettua palsternakkaa – 29€
Veal cheek, tongue and parsnip
 
Sieniraviolia, pinjansiemeniä ja tilliä – 26€
Mushroom ravioli, pine nut and dill
 
 
Jälkiruoat:
 
Mallaspannacotta, lemon curd ja lakumarenki – 9€
Malt pannacotta, lemon curd and liquorice meringue
 
Tarte tatin ja kermajäätelö – 9€
Tarte tatin and ice cream
 
Crème Brûlée – 9€
 
Juustolajitelma – 9€
Selection of cheeses
 
 

 
Kolme ruokalajia (alku-, pää- ja jälkiruoka) 42€
Three courses (starter, main course and dessert) 42€
 
Tervetuloa!
 

Pintxokilpailu on jälleen täällä viikolla 34!

 
Suuren suosion saanut pintxokilpailu järjestetään jälleen elokuussa!
 
Henriks tarjoilee Ti – La 19.-23.8.2014 välisen ajan, normaaleista aukioloajoista poiketen pintxosia jo klo 16 alkaen.
Huomioithan että emme ole avoinna maanantaisin.
 
Tänä vuonna kilpailuannoksenamme on savukalamoussea tarjottuna itsevalmistamallamme mallasruisleivällä.
 
pintxos2014
 
Tarjolla kilpailuannoksen lisäksi muita herkullisia pintxosia vain á 2 €/kpl.
 
Pintxo tarkoittaa kirjaimellisesti terävää piikkiä. Pintxokset ovat perinteisesti baskilainen herkku, pieni makupala. Pintxokset eroavat tapaksista sillä, että ne on lävistetty tikulla ja helppoja syötäviä, usein tarjoiltuna leivän kanssa ja näin ollen mukava nauttia paljain käsin.
 
Muista äänestää suosikkiasi:
 
http://www.tamperrada.fi/pintxokilpailu/
 

Henriks on mukana chilifestien hengessä!

 
Tampereella järjestetään jälleen Suomen tulisin festivaali ja tänä vuonna Henriks osallistuu tuliseen touhuun mukaan.
 
Chilifestien kunniaksi tarjoilemme 14.-23.8.2014 tulisen Chilimenun.
 
CHILIMENU
 
Rapukakkua, kurkkusalaattia ja seesammajoneesia
 
xxx
 
Hanhenrintaa ja chiliparsakaaliwokkia
 
xxx
 
Chilisuklaa tuulihattu ja passionhedelmä-chilisorbetti
 
 
42 €
 
Tervetuloa tulistelemaan!
 
chili
 
www.chilifest.fi/
 
Varaa pöytäsi:
 
www.henriks.fi/varaukset
 
 

Henriksin kesän aukioloajat!

 
Kesäkuu
 
Henriksin herkullinen lounas on tarjolla kesäkuun 13. päivään asti ja jää sen jälkeen kesätauolle 17.6.-9.8.2014.
 
Lounas palaa jälleen iloksenne 12.8.2014 ti-pe klo 11-14.
 
Kesäkuussa ajalla 17.-18.6 ja 24.- 28.6.2014 Henriks palvelee teitä iltaisin. Ti – To klo 17-22 ja Pe-La 16-23.
Muina aikoina olemme avoinna tilauksesta.
 
Juhannuksen 19.-23.6.2014 olemme suljettuna.
 
 
Heinä- ja elokuu
 
Henriksin väki viettää kesälomaa 1.-24.7.2014 ja avaamme jälleen pe 25.7.2014 klo 16.
 
Heinäkuussa ja elokuun 9. päivään asti Henriks on avoinna iltaisin ti-to klo 17-22 ja pe-la klo 16-23
 
 
Ihanaa kesää kaikille ja tervetuloa herkuttelemaan Henriksiin!
 
 

Henriks on mukana tekemässä hyvää!

 
Naisten Pankille lahjoitettujen taulujen myyntinäyttely Ravintola Henriksissä 27.5.2014 alkaen, Satamakatu 7, Tampere, puh. 0207669062.
 
Tervetuloa nauttimaan taiteesta ja hyvästä ruuasta.
 

 
kuva
 
 
Naisten Pankki Tampere menu
 
 
Karitsatartar ja sipulia
 
***
 
Paistettua kuhaa ja uutta perunaa
 
***
 
Kurkkusorbet
 
***
 
Crème Brûlée
 
***
 
44 €
 
Valitsemalla tämän menun lahjoitat 2 € Naisten Pankkiin!
 
 
Kaikki taulut ovat myynnissä ja tauluista tuleva tuotto menee Naisten Pankin kautta Kirkon ulkomaanavulle.
 
 
Mikä Naisten Pankki?
 
Naisten Pankki kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö, jossa voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat osakkaat ja lahjoittajat. Naisten Pankin rahastoa hallinnoi Kirkon Ulkomaanapu.
 
http://www.naistenpankki.fi/
 
 

Uusi menu 13.5.2014 alkaen!

 
Henriksissä on vaihtunut uusi menu 13.5.2014 alkaen.
 
Tervetuloa herkuttelemaan!
 

Alkuruoat:

 
 
HENRIKS_KEITTO_2
 
Kesäkeittoa – 9€
Traditional finnish summer soup
 
 
HENRIKS_SIIKA_1
 
Graavia siikaa ja kasvispikkelsiä – 9€
Cured white fish with pickled vegetables
 
 
HENRIKS_LAMMAS_1
 
Karitsatartar ja sipulia – 9€
Tartar of lamb with onions
 
 
 

Pääruoat:

 
 
Paistettua kuhaa ja uutta perunaa – 28€
Fried pike perch with fresh potatoes
 
 
Grillattua kananpoikaa ja sitruunarisottoa – 29€
Grilled chicken with lemon risotto
 
 
Kuve
 
Grillattua härän kuvetta ja lämmintä perunasalaattia – 29€
Grilled flank steak with warm potato salad
 
 
HENRIKS_KASVIS
 
Grillattua halloumia ja kesäkasviksia – 26€
Grilled Halloumi-cheese and summer vegetables
 
 
 

Jälkiruoat:

 
 
HENRIKS_KURKKUSORBET_1
 
Mansikkaa ja kurkkua – 9€
Strawberry and cucumber
 
 
HENRIKS_RAPARPERI,VALKOSUKLAA_2
 
Raparperi ja valkosuklaa – 9€
Rhubarb and white chocolate
 
 
Crème Brûlée – 9€
 
 
Juustolajitelma – 9€
Selection of cheeses
 
 

 
 
Kolme ruokalajia (alku-, pää- ja jälkiruoka) 42€
Three courses (starter, main course and dessert) 42€