A la -carte menu vaihtunut

Kesän jo kolkutellessa ovea, on aika vaihtaa ruokalistat enemmän tarkoituksenmukaisiksi. Uudella menulla maistellaan maissikanaa, grillataan vasikkaa, keitetään parsaa kolmessa eri muodossa ja tilataan kevään ensimmäisiä mansikoita – raparperia unohtamatta! Huipenna kevääsi bistromaisesti Henriksissä – koko jengi toivottaa Sinut sydämellisesti tervetulleeksi!
 
 
Alkuruokia:
 

Gazpacho-keittoa ja rapumoussea

 
Lämmisavustettua lohta, jugurttia ja varhaisperunaa
 

Ilmakuivattua kinkkua, avocadoa ja tummaa balsamicokastiketta
 
 

Pääruokia:
 
 
Paistettua siikaa, simpukkarisottoa ja vermuttikastiketta
 

Grillattua vasikan ulkofileetä, bataattipyreetä ja timjamikastiketta

 
Kanapoikaa x 2, parsaa ja valkoviinikastiketta
 

Maa-artisokkaraviolia, paahdettua punajuurta ja shalottisipulikastiketta

 
 
Jälkiruokia:
 
 
Mansikoita ,mangokreemiä ja vaniljajäätelöä

 
Raparberihilloketta, -sorbettia ja valkosuklaajäädykettä

 
Crème brûlèe
 

Juustoja ja viikunaa
 
 

26/34/42 €