Naistenpäivä 8.3.

Haluamme olla mukana juhlimassa kaikkia ihanaisia naisia. Päivän kunniaksi tarjoamme jälkiruuaksi suklaakakkua kaikille naisille jotka ruokailevat meillä naistenpäivänä. Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Olemme täällä sinua varten!

Henriks etsii kokkeja!!

Ravintola Henriks etsii uusia kokkeja keittiöön!

Tarvitsemme yhden täysillä tunneilla olevan ja toisen extraksi.

Etsimme intohimoista ja oma-aloitteista oman alansa sankaria, joka tulee toimeen niin ryhmässä kuin myös itsenäisesti. Sinulta löytyy halua ja innokkuutta oppia ja kehittyä muuttuvassa työympäristössä.

Arvostamme lahjojasi; keittiön ja raaka-aineiden tunteminen, kylmän sekä lämpimän puolen hallitsemisen.
Arvostat hyvää ja maistuvaa ruokaa, sekä laadukkaita raaka-aineita.
Ruokaa teet intohimolla ja annoksesi ovat luovia ja kauniita, mutta omaat myös rennon asenteen ja joustavuuden johon olemme Henriksissä tottuneet.

Henriks on jo keski-ikään päässyt klassikkoravintola Tampereen Satamakadulla.
Me Henriksissä tarjoamme sinulle mahtavan pohjan kehittyä ja viedä itseäsi eteenpäin kokkina.
Henriks on rehti, konstailematon ja rento ravintola. Henkilökuntamme on osaavaa ja oman arvonsa tuntevaa. Haluamme yhdessä luoda elämyksiä ja kokemuksia asiakkaillemme aina lounaasta a’la carten herkkuihin.

Tätä on Henriks, tule osaksi meidän mahtavaa tiimiä!

Kerro meille hieman itsestäsi ja vakuuta meidät ammattitaidoistasi.
Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Henriks@henriks.fi
(Kyselyt ja lisätiedot sähköpostilla)
Lisätiedot ravintolasta: www.henriks.fi

Henriks, rennon tyylikkäästi!

Ihanaa ystävänpäivää!

14.2. juhlimme taas ystävyyttä ja rakkautta. Jos ei sanotuksi muuten saa, että olet tärkeä, niin voisiko tuoda rakkaan ihmisen syömään ja näyttää sen niin? Kyllä toinen siitä varmaan ymmärtää olevansa ainutlaatuinen ja ihana. Tervetuloa siis nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta!

Ala carte-listamme vaihtui

Uusitulta ala carte-listaltamme löytyy uusia herkkuja esimerkiksi ankkaa ja siikaa. Olemme huomioineet myös kasvisruokailijat uudella menulla. Tule maistamaan ja ihastu uusiin makuihin!

Uusi vuosi ja vanhat kujeet

Hyvää alkanutta vuotta 2018! Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme myös tänä vuonna. Tammi-helmikuu on parasta bliniaikaa ja meidän blinipannut onkin jo valmiina paistamaan ihania, maukkaita ja suussasulavia blinejä teidän herkuttelijoiden iloksi. Uusi bistrolista odottaa jo ruokailijoita ja ala carte-listammekin uusiutuu ihan pian. Tervetuloa herkuttelemaan!

Kiitos vanha vuosi ja tervetuloa uusi!

Tervetuloa kanssamme viettämään uudenvuoden etkoja lauantaibrunssille 30.12. klo 12-15. Jatkamme juhlintaa ala carte -listaa tarjoillen iltaan asti, valmistautuen uuden vuoden vaihtumiseen. Uuden vuoden aattona avaamme klo 16 ja kiitämme vanhaa vuotta kuluneesta, tarjoillen 3- tai 5- ruokalajin yllätysmenua. Tervetuloa juhlimaan ja ottamaan uutta, jännittävää vuotta vastaan.

Lahjakortti lahjaksi

Onko joululahjat vielä ostamatta ja joulu lähestyy jo? Meiltä saat pukin pussiin lahjakortin perheelle tai ystäville, joka takaa saajalleen herkullisen elämyksen.

Lahjakortin voit käydä ostamassa paikan päältä tai netistä osoitteessa lahjakortti.henriks.fi

Joululounaat alkavat, lämpimästi tervetuloa!

Joulukuu on jo niin pitkällä että Henriksin kuuluisat joululounaat alkavat tiistaina 12.12. Tarjoilemme joululounasta 12.12-22.12. ti-pe klo 11-15. Tervetuloa nauttimaan jouluisista herkuista ja rentoutumaan kiireen keskellä. Ota hetki aikaa itsellesi ja ystävillesi. Tulkaa herkuttelemaan ja palveltavaksemme. Olemme kattaneet alkupalapöydän täyteen herkkuja ja pää- ja jälkiruuan tarjoilemme pöytään.

Joululounas

Jouluinen alkupalabuffet
*****
Pääruokavaihtoehdot:

Kanelilohta ja haukimureketta, porkkana-perunapyrettä, kukkakaalia ja tummaa fenkolikastiketta
TAI
Ylikypsää porsaanpotkalihaa, persilja-perunapyrettä, uunijuureksia ja tummaa timjamikastiketta
TAI
Naudan sisäfilepihvi 150g, persilja-perunapyrettä, uunijuureksia ja tummaa timjamikastiketta
*****
Suklaakakkua, kardemummajäätelöä ja marinoitua appelsiinia

39.50€/hlö (pihvin lisähinta +6€)

Otamme huomioon erityisruokavaliot ja myös kasvispääruoan saa pyytämällä.

Henriksissä tarjoillaan joululounaan lisäksi myös yksittäisiä lounasannoksia koko joulukuun.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan joulunodotustunnelmasta Henriksiin!

Tervetuloa juhlistamaan itsenäistä Suomea!

Juhlimme Suomen 100-vuotis itsenäisyyspäivää 6.12. Kohotamme maljan ihanalle isänmaallemme ja herkuttelemme juhlamenulla. Menussa maistuvat suomalaiset, puhtaat maut ja huolella valitut raaka-aineet. Tervetuloa juhlimaan kanssamme! Olemme avoinna klo 13-18.

Itsenäisyyspäivän juhlamenu 46€

ALKURUUAT
Katajagraavattua lohta, Napuesorbettia, lohenmätiä “rosmariini” ja marinoitua kurkkua
TAI
Palsternakkakeittoa, omenaa ja timjamia

PÄÄRUUAT
Paistettua siikaa ja haukikakkua, tatti-perunapyrettä, uunipunajuurta sekä tummaa piparjuurikastiketta
TAI
Ankankoipiconfit, porkkanapyrettä, karamellisoitua punakaalta ja tummaa appelsiinikastiketta
TAI
Naudan sisäfile 160g, palsternakkamuhennosta, uunijuureksia ja tummaa timjamikastiketta (lisähinta 6€)

JÄLKIRUUAT
Suklaamoussea, mustikkasorbettia, vadelmaa ja paahdettua valkosuklaata
TAI
Henriksin klassikko, Creme brulee

Tervetuloa juhlistamaan isää Henriksiin!

Olemme avoinna isänpäivä klo 12-17. Katamme pöydät kello 12 ja 15. Tervetuloa nauttimaan!

ISÄNPÄIVÄN JUHLAMENU 46€

Alkuruoka:
Myskikurpitsakeittoa ja possunposkea
Butternut squash soup and pork
TAI
Sokerisuolattua lohta, kukkakaalia ja punajuurta
Raw spiced salmon, cauliflower and beetroot

Pääruoka:
Karitsan paahtopaistia 56°, uunipaahdettua sipulia, palsternakkapyrettä ja rosmariinikastiketta
Roast beef of lamb 56°, roasted onion, parsnip and rosemary sauce
TAI
Paistettua kuhaa, vaniljaporkkanapyrettä, jokiravun pyrstöjä ja rapukastiketta
Fried pike perch, carrot puree with vanilla, noble crayfish and crayfish sauce
TAI
Naudan sisäfileepihvi, säräjuureksia, palsternakkapyrettä ja rosmariinikastiketta
Beef fillet steak, roasted root vegetables, parsnip and rosemary sauce
Pihvin lisähinta 6 €

Jälkiruoka:
Pähkinä-suklaabrownie, vadelmajäätelöä ja salmiakkikastiketta
Chocolate brownie with nuts, raspberry ice cream and salty liquorice sauce
TAI
Mangopannacotta, marinoitua appelsiinia ja melonia
Mango pannacotta, marinated orange and melon