Piemonten ihanuudet odottavat meillä!

Henriksissä hullaannutaan keväästä ja auringosta. Kaipaamme jo lämpöä ja siksi suuntaammekin ajatukset ihanaan Italian Piemonteen. Osallistumme Tampere Wine Festiin ja suunnittelimme hurmaavia makuja Piemontesta niin lautaselle kuin lasiinkin. Viinimestarinmenu saatavilla vain pe 27.4.-la 28.4. Menussa parsaa, sitruunarisottoa, tuorepastaa… Tuotimme viinejä Poderi Ruggeri Corsinin kuuluisalta viinitilalta. Näitä ihanuuksia ei taida saada Tampereelta muualta kuin meiltä! Tervetuloa nauttimaan pohjois-Italian makuja ja tunnelmaa, Benvenuto!

Valtterin tekemä Ala carte-lista on täällä!

Ette usko kuinka miestä jännitti vielä viime viikolla!!! Mutta nyt kun lista on jo saanut ensimmäiset kehut asiakkailta niin mieskin on rauhoittunut ja onnellinen. Ei kannata uskoa huhupuheita vaan tule itse toteamaan ihana, uusi ja keväinen ala carte-listamme. Uskomme että nautit ja yllätytkin makujen harmoniasta. Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja palveltavaksi, nämä meillä osataan!

Japanilainen Pop-up jälleen Henriksissä 22.4.

Toivotamme kaikki japanilaisen ruuan ystävät lämpimästi tervetulleeksi 22.4. Henriksiin. Kattaukset klo 13 ja 16. Tule nauttimaan aidosta ja herkullisesta japanilaisesta ruuasta Kojin valmistamana. Varaa pöytä pian, mukaan mahtuu vain nopeimmat herkuttelijat!

Pöydät notkuvat pääsiäisbrunssillamme

Muistathan ihanat lauantaibrunssimme klo 12-15? Herkullisia makuja meiltä ja maailmalta. Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa viikonloppu kun tulla palveltavaksi ja istua kiireettä valmiiseen pöytään herkkujen äärelle? Lämpimästi tervetuloa niin pääsiäsbrunssille 31.3. kuin muinakin lauantaina!
P.s Muistathan kabinettimme joissa voi viettää rauhassa vaikka perheenkesken tai kaveriporukalla mukavia hetkiä.

Bienvenue!

Toivotamme näin teidät tervetulleeksi perinteikkäille Good France-päiville. Olemme mukana kansainvälisessä Good France-tapahtumassa ja julistamme ranskalaisen keittiön ilosanomaa. Suunnittelimme menun ranskalaisista herkuista, unohtamatta ihania viinejä. Tule kanssamme nauttimaan etelä-eurooppalaisista herkuista ja tunnelmasta. Bienvenue!

Menu saatavilla vain 21.-24.3.2018

Menu Good France 2018 48€

• Valkosipuli etanat ja talon patonkia
• Ranskalainen kasviskeitto
• Ankan rintaa, punakaalia, linssejä ja valkosipulikastiketta
• Ranskalainen juusto lajitelma
• Creme brulee

• Escargot, garlic butter and house baguette
• Soupe de pistou
• Duckbreast, red cabbage, lentils and garlic sauce
• Cheeses, crisp bread and jam
• Creme brulee

Olemme mukana maailman suurimmassa Happy Hourissa!

Myös me haluamme taistella kotisohvia vastaan! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi kotisohvan sijasta Henriksiin perjantaina klo 15-17. Ainutlaatuisena tarjouksena Happy Hourin kunniaksi tarjoamme KAKSI pääruokaa YHDEN hinnalla. Tälläistä tarjousta ei kannata päästää ohitseen vaan varata pöytä heti jos niitä on vielä jäljellä! Vietetään erilainen perjantai, tervetuloa!

Naistenpäivä 8.3.

Haluamme olla mukana juhlimassa kaikkia ihanaisia naisia. Päivän kunniaksi tarjoamme jälkiruuaksi suklaakakkua kaikille naisille jotka ruokailevat meillä naistenpäivänä. Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Olemme täällä sinua varten!

Henriks etsii kokkeja!!

Ravintola Henriks etsii uusia kokkeja keittiöön!

Tarvitsemme yhden täysillä tunneilla olevan ja toisen extraksi.

Etsimme intohimoista ja oma-aloitteista oman alansa sankaria, joka tulee toimeen niin ryhmässä kuin myös itsenäisesti. Sinulta löytyy halua ja innokkuutta oppia ja kehittyä muuttuvassa työympäristössä.

Arvostamme lahjojasi; keittiön ja raaka-aineiden tunteminen, kylmän sekä lämpimän puolen hallitsemisen.
Arvostat hyvää ja maistuvaa ruokaa, sekä laadukkaita raaka-aineita.
Ruokaa teet intohimolla ja annoksesi ovat luovia ja kauniita, mutta omaat myös rennon asenteen ja joustavuuden johon olemme Henriksissä tottuneet.

Henriks on jo keski-ikään päässyt klassikkoravintola Tampereen Satamakadulla.
Me Henriksissä tarjoamme sinulle mahtavan pohjan kehittyä ja viedä itseäsi eteenpäin kokkina.
Henriks on rehti, konstailematon ja rento ravintola. Henkilökuntamme on osaavaa ja oman arvonsa tuntevaa. Haluamme yhdessä luoda elämyksiä ja kokemuksia asiakkaillemme aina lounaasta a’la carten herkkuihin.

Tätä on Henriks, tule osaksi meidän mahtavaa tiimiä!

Kerro meille hieman itsestäsi ja vakuuta meidät ammattitaidoistasi.
Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Henriks@henriks.fi
(Kyselyt ja lisätiedot sähköpostilla)
Lisätiedot ravintolasta: www.henriks.fi

Henriks, rennon tyylikkäästi!

Ihanaa ystävänpäivää!

14.2. juhlimme taas ystävyyttä ja rakkautta. Jos ei sanotuksi muuten saa, että olet tärkeä, niin voisiko tuoda rakkaan ihmisen syömään ja näyttää sen niin? Kyllä toinen siitä varmaan ymmärtää olevansa ainutlaatuinen ja ihana. Tervetuloa siis nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta!

Ala carte-listamme vaihtui

Uusitulta ala carte-listaltamme löytyy uusia herkkuja esimerkiksi ankkaa ja siikaa. Olemme huomioineet myös kasvisruokailijat uudella menulla. Tule maistamaan ja ihastu uusiin makuihin!