Parsaa

Valitse keväiseltä parsalistalta suosikkiannoksesi:

 

Valkoista parsaa, mehustettua tomaattia ja hollandaisea

***

Parsarisottoa

***

Parsa-nokkoskeittoa ja viiriäsen munaa

 

a´12€

Huhtikuussa Henriksissä Pohjois-Italian makuja!

 

 

Huhtikuussa Tampereella järjestetän viinimessut 13.4.-15.4.2012 ja Henriksissäkin voit koko kyseisen viikon ajan maistaa lasissa Lombardian alueen viinejä ja herkullisen menun! Keittiömme loihtii tällä kertaa menun viineille,  viinitalo Tenuta Scarpa Colombi sijaitsee Pavian kaunpungin lähistöllä. Lisätietoja tuottajasta www.colombiwines.it

 

 

 

 

Mikä parasta kaikkien viinimenun maistaneiden kesken arvomme kahden yön majoituksen kyseisellä viinitilalla!

 

Kevään erikoisaukiolot

 

Auki olemme Pääsiäisen aikaan pitkäperjantaina 6.4.2012 normaalisti 17-23, lauantaina 13-23, mutta su 8.4. ja ma 9.4. olemme suljettuna, ryhmätilauksia voit tiedustella varaukset@henriks.fi

Vappuna kuohuviinilasit kilisevät niin aattona (klo 17-23) kuin vapunpäivänäkin (klo 13->)

Tervetuloa!

Food is Art kulinaariviikot Henriksissä

 

Keskiviikkona 1.2. lähti jälleen käyntiin Food is Art- kulinaariviikot, tällä kertaa taiteijan inspiroimalla menulla. Kaikissa Food is Art-ravintoloissa on siis jälleen saman hintainen menu myynnissä, 39 euroa.

 

Keittiön väki valitsi taiteilijaksemme Kaj Stenvallin, ja menussa on tietenkin ankkaa. Keskiviikkona vietetyissä avajaisissa oli taiteija itsekin paikalla, joten saimme kunnian tarjota hänelle ensimmäisenä Food is Art – menumme. Kulinaariviikkojen ajan on Henriksissä esillä Stenvallin teoksia myyntinäyttelynä. Taiteijan valitsemat teokset nivoutuvat ruoka-aiheeseen ja tuovat ravintolan miljööseen kaivattua piristystä talven keskelle. Tervetuloa ihastelemaan ja maistelemaan taidetta!

 

 

Vierailevan keittiömestarin viikonloppu on jo ovella

 

Helmikuussa tapahtumaa riittää, ja tulevana viikonloppuna luomuillaan. Perjantaina ja lauantaina on myynnissä ainoastaan vierailevan keittiömestarin, Sasu Laukkosen kaksi menua. Avaamme lauantaina 4.2. poikkeuksellisesti vasta klo 16.00. Tervetuloa viihtymään aitojen makujen äärelle – rennon tyylikkäästi!

 

Paitsi että kampanjaa pyörii ruokalistan ympärillä, ovat nettisivummekin uudistuneet. Kokonaan uutena juttuna Henriksin Juhlapalvelu, jota kehitämme paraikaa. Jatkossa voit siis tilata Henriksin herkkuja myös kotiisi, juhliin ja tapahtumiin. Nyt myös blogimme toimii tässä uutisten yhteydessä.

 

Vielä kiitokset nettisivujemme uudesta ilmeestä markkinointitoimisto Albikonille ja Mainostoimisto Värikkäälle.