Uusi syysmenu!

Henriksin uusi, herkullinen syksyn ruokalista on julkaistu. Listalla ajankohtaisia syksyisiä makuja sekä tietenkin niihin sopivia juomia. Menu saatavilla perjantaista 25.8. alkaen.

Rennomman ruuan ystäville suosittelemme täysin uudistettua bistrolistaamme, josta löytyy rennompaa ja rouheampaa ruokaa edulliseen hintaan!

Tervetuloa maistelemaan ihania syksyn makuja!

PINTXOJA 14.-18.8.

Pintxot ovat täällä taas!
Kuvassa Henriksin kisapintxo: rieskaa, possun poskea, salsa romescoa, aiolia ja lehtikaalia.
Saatavilla myös muita herkullisia pintxoja! Tule ja ihastu 14.-18.8. klo 16-21

Henriks POP UP Menu

12.8. asti tarjolla kesäinen Henriks POP UP Kesäravintolamenu. Tervetuloa nauttimaan rouheista grilliherkuista!

Henriksin väki lomailee

Häihin on hyvä päättää kevätkausi ja lähteä lomailemaan.
Palaamme lomilta 28.7. klo 16 alkaen uusin kujein Pop Upin merkeissä!
Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen,
Henriksin väki

Henriks Pop Up

Palailemme lomilta 28.7. ja aloitamme syyskauden Henriks Pop Up Kesäravintola-tapahtumalla.
28.7.-12.8. välisenä aikana tarjolla on perinteisen ala carten sijaan helposti lähestyttäviä ruokia pieneen hintaan ja rennon tyylikkäästi.
Ruuissa tuoksuvat ja maistuvat kesäiset maut ja kuuman grillin aromit.
Kokoa oman näköisesi annos ja herkuttele vaikkapa mehevillä possun ribseillä alkuruokana.
Listalta löytyy myös esimerkiksi Hot dogia Henriksin tyyliin sekä maukkaita grillikasviksia.
Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta Henriksin Pop Up Kesäravintolaan elokuussa.

Kesän aukioloajat

Kesän poikkeukselliset aukioloajat:
27.6-8.7. ja 28.7.-18.8. olemme avoinna
Ti-To klo 16-21
Pe-La klo 16-22

Henriksin väki lomailee 9.7.-27.7.
Ravintola Tiiliholvi, Kauppakatu 10, palvelee Henriksin lomaillessa 14.7.-27.7. ma-to 16.30-22 ja pe-la 16.30-23.

Uusi ruokalista!

Ruokalistamme on vaihtunut keväisen kepeäksi.
Tutustumaan pääset ruoka/juoma sivustolta, mutta maistelemaan pääset vain Henriksissä.
Mukana myös muutama klassikko kuten pippuripihvi.
Tervetuloa tutustumaan ja maistelemaan uuden ruokalistamme antimia.

Henriksin väki