Tervetuloa juhlistamaan itsenäistä Suomea!

Juhlimme Suomen 100-vuotis itsenäisyyspäivää 6.12. Kohotamme maljan ihanalle isänmaallemme ja herkuttelemme juhlamenulla. Menussa maistuvat suomalaiset, puhtaat maut ja huolella valitut raaka-aineet. Tervetuloa juhlimaan kanssamme! Olemme avoinna klo 13-18.

Itsenäisyyspäivän juhlamenu 46€

ALKURUUAT
Katajagraavattua lohta, Napuesorbettia, lohenmätiä “rosmariini” ja marinoitua kurkkua
TAI
Palsternakkakeittoa, omenaa ja timjamia

PÄÄRUUAT
Paistettua siikaa ja haukikakkua, tatti-perunapyrettä, uunipunajuurta sekä tummaa piparjuurikastiketta
TAI
Ankankoipiconfit, porkkanapyrettä, karamellisoitua punakaalta ja tummaa appelsiinikastiketta
TAI
Naudan sisäfile 160g, palsternakkamuhennosta, uunijuureksia ja tummaa timjamikastiketta (lisähinta 6€)

JÄLKIRUUAT
Suklaamoussea, mustikkasorbettia, vadelmaa ja paahdettua valkosuklaata
TAI
Henriksin klassikko, Creme brulee

Tervetuloa juhlistamaan isää Henriksiin!

Olemme avoinna isänpäivä klo 12-17. Katamme pöydät kello 12 ja 15. Tervetuloa nauttimaan!

ISÄNPÄIVÄN JUHLAMENU 46€

Alkuruoka:
Myskikurpitsakeittoa ja possunposkea
Butternut squash soup and pork
TAI
Sokerisuolattua lohta, kukkakaalia ja punajuurta
Raw spiced salmon, cauliflower and beetroot

Pääruoka:
Karitsan paahtopaistia 56°, uunipaahdettua sipulia, palsternakkapyrettä ja rosmariinikastiketta
Roast beef of lamb 56°, roasted onion, parsnip and rosemary sauce
TAI
Paistettua kuhaa, vaniljaporkkanapyrettä, jokiravun pyrstöjä ja rapukastiketta
Fried pike perch, carrot puree with vanilla, noble crayfish and crayfish sauce
TAI
Naudan sisäfileepihvi, säräjuureksia, palsternakkapyrettä ja rosmariinikastiketta
Beef fillet steak, roasted root vegetables, parsnip and rosemary sauce
Pihvin lisähinta 6 €

Jälkiruoka:
Pähkinä-suklaabrownie, vadelmajäätelöä ja salmiakkikastiketta
Chocolate brownie with nuts, raspberry ice cream and salty liquorice sauce
TAI
Mangopannacotta, marinoitua appelsiinia ja melonia
Mango pannacotta, marinated orange and melon

Syysuutisia Henriksistä

Presidentti ja tyttö -näytelmä sai ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa ja niin myös Henriksin näytelmään suunniteltu Presidentti ja tyttö -teatterimenu:

Mustajuurikeittoa ja omenaa
TAI
Savustettua sokerisuolattua lohta, punajuurta ja keltuaista
***
Paistettua nieriää ja haukimureketta, kukkakaalipyrettä, juureksia ja tummaa tillikastiketta
TAI
Karitsan paahtopaistia, uunisipulia, palsternakkamuhennosta ja rosmariinikastike
***
Suklaafondant ja omenaa

Menu 42€/hlö
Viinipaketti menulle 30€/hlö

Huom! Menu saatavilla vain etukäteen tilattuna.

Tervetuloa nauttimaan niin isommalla kuin pienemmälläkin porukalla!

Rennompaan nälkään kannattaa ehdottomasti piipahtaa nauttimaan uusitusta bistrolistastamme, josta löytyy rouheita annoksia edulliseen hintaan, vaikkapa valkosipulietanoita tai possun poskea syksyisillä lisukkeilla!

Uusi syysmenu!

Henriksin uusi, herkullinen syksyn ruokalista on julkaistu. Listalla ajankohtaisia syksyisiä makuja sekä tietenkin niihin sopivia juomia. Menu saatavilla perjantaista 25.8. alkaen.

Rennomman ruuan ystäville suosittelemme täysin uudistettua bistrolistaamme, josta löytyy rennompaa ja rouheampaa ruokaa edulliseen hintaan!

Tervetuloa maistelemaan ihania syksyn makuja!

PINTXOJA 14.-18.8.

Pintxot ovat täällä taas!
Kuvassa Henriksin kisapintxo: rieskaa, possun poskea, salsa romescoa, aiolia ja lehtikaalia.
Saatavilla myös muita herkullisia pintxoja! Tule ja ihastu 14.-18.8. klo 16-21

Henriks POP UP Menu

12.8. asti tarjolla kesäinen Henriks POP UP Kesäravintolamenu. Tervetuloa nauttimaan rouheista grilliherkuista!

Henriksin väki lomailee

Häihin on hyvä päättää kevätkausi ja lähteä lomailemaan.
Palaamme lomilta 28.7. klo 16 alkaen uusin kujein Pop Upin merkeissä!
Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen,
Henriksin väki