Nostetaan malja valmistuville!

Kesän ihanat juhlat perhepiirissä alkavat usein valmistujaisjuhlilla. Ylioppilaat, ammattiinvalmistuvat, koulunsa päättävät, hienon kouluvuoden suorittaneet, kaikki ovat ansainneet juhlat hienosta jaksamisestaan ja menestymisestään. Me Henriksissä olemme mielellämme mukana juhlinnassa. Jos juhlien järjestäminen kotona ei houkuttele niin me olemme kattaneet pöydät valmiiksi juhlia varten. Tuo perheesi juhlimaan ja nauti samalla itsekin. Lauantaina 2.6. voit varata pöydän brunssille klo 12-15 tai illalliselle klo 15-22. Pidä kuitenkin kiirettä, moni muukin tulee juhlimaan kanssamme. Lämpimästi tervetuloa nostamaan lasi kuohuvaa juhlan kunniaksi.

P.s Lahjakortti meille on haluttu lahja

Saksalaiset rieslingit hurmaavat

Varma kevään merkki on myös riesling ja spätburgunder-viikot. Viikkoja vietetään aina toukokuussa, nyt 14.-26.5. Osallistumme viikoille ja olemme tehneet ihanan menun jossa maistuvat kevään herkut. Parsaa, haukea, siikaa, varhaisperunaa ja korvasientä…
Unohtamatta ihania juomia laseissa, rieslingiä kuplilla tai ilman. Poikkea nauttimaan näistä ihanista helmistä joita tarjolla vain rajoitetun ajan. Tervetuloa hurmaantumaan!

Nyt juhlistetaan äitejä!

Ihana toukokuu ja toinen sunnuntai. Tämä on tärkeä päivä monessa suomalaisessa kodissa. On aika kiittää ja juhlistaa, hemmotella ja herkistää. Nostaa jalustalle Äiti ja kiittää kaikesta. Jotta äiti saa viettää ansaitsemaansa juhlapäivää, varaa pikaisesti meiltä pöytä. Olemme kattaneet pöydät kauniiksi ja suunnitelleet herkullisen 3-ruokalajin menun. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi ja nauttimaan ruuasta. Olemme täällä teitä varten!

Henriksin herkullinen vappubrunssi

Toivotamme kaikki hyvän brunssin ystävät tervetulleeksi meille vappupäivänä 1.5. klo 12-17. Olemme valmistaneet perinteisiä vappuherkkuja ja lisänneet kattavaan alkupalabuffetpöytään uusiakin herkkuja. Pääruokavaihtoehtoja on kaksi ja jälkiruoka kuuluu myös hintaan. Tule nauttimaan herkullisesta brunssista, hyvästä seurasta, lasillisesta kuohuvaa ja iloisesta palvelusta. Näistä on hyvä vappu tehty!
Suosittelemme pöytävarausta.

Ps. Olemme poikkeuksellisesti auki myös maanantaina 30.4. klo 17-21. Tule nauttimaan ihanasta ala carte-listastamme ja sille sopivista viineistä.

Benvenuto Mr Nicola Argamante!

Nyt se on varmaa! Saamme perjantai-illaksi (27.4.) Poderi Ruggeri Corsinin huipputilalta huiman vahvistuksen Italian iltaamme. Hän viinitilallisena ja viinintekijänä osaa kertoa KAIKEN viineistään. Nyt kannattaa tehdä pöytävaraus vikkelästi ja tulla keskustelemaan italialaisista viineistä paikanpäälle. Älä missaa tätä tilaisuutta!
Tervetuloa, benvenuto!

Piemonten ihanuudet odottavat meillä!

Henriksissä hullaannutaan keväästä ja auringosta. Kaipaamme jo lämpöä ja siksi suuntaammekin ajatukset ihanaan Italian Piemonteen. Osallistumme Tampere Wine Festiin ja suunnittelimme hurmaavia makuja Piemontesta niin lautaselle kuin lasiinkin. Viinimestarinmenu saatavilla vain pe 27.4.-la 28.4. Menussa parsaa, sitruunarisottoa, tuorepastaa… Tuotimme viinejä Poderi Ruggeri Corsinin kuuluisalta viinitilalta. Näitä ihanuuksia ei taida saada Tampereelta muualta kuin meiltä! Tervetuloa nauttimaan pohjois-Italian makuja ja tunnelmaa, Benvenuto!

Valtterin tekemä Ala carte-lista on täällä!

Ette usko kuinka miestä jännitti vielä viime viikolla!!! Mutta nyt kun lista on jo saanut ensimmäiset kehut asiakkailta niin mieskin on rauhoittunut ja onnellinen. Ei kannata uskoa huhupuheita vaan tule itse toteamaan ihana, uusi ja keväinen ala carte-listamme. Uskomme että nautit ja yllätytkin makujen harmoniasta. Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja palveltavaksi, nämä meillä osataan!

Japanilainen Pop-up jälleen Henriksissä 22.4.

Toivotamme kaikki japanilaisen ruuan ystävät lämpimästi tervetulleeksi 22.4. Henriksiin. Kattaukset klo 13 ja 16. Tule nauttimaan aidosta ja herkullisesta japanilaisesta ruuasta Kojin valmistamana. Varaa pöytä pian, mukaan mahtuu vain nopeimmat herkuttelijat!

Pöydät notkuvat pääsiäisbrunssillamme

Muistathan ihanat lauantaibrunssimme klo 12-15? Herkullisia makuja meiltä ja maailmalta. Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa viikonloppu kun tulla palveltavaksi ja istua kiireettä valmiiseen pöytään herkkujen äärelle? Lämpimästi tervetuloa niin pääsiäsbrunssille 31.3. kuin muinakin lauantaina!
P.s Muistathan kabinettimme joissa voi viettää rauhassa vaikka perheenkesken tai kaveriporukalla mukavia hetkiä.

Bienvenue!

Toivotamme näin teidät tervetulleeksi perinteikkäille Good France-päiville. Olemme mukana kansainvälisessä Good France-tapahtumassa ja julistamme ranskalaisen keittiön ilosanomaa. Suunnittelimme menun ranskalaisista herkuista, unohtamatta ihania viinejä. Tule kanssamme nauttimaan etelä-eurooppalaisista herkuista ja tunnelmasta. Bienvenue!

Menu saatavilla vain 21.-24.3.2018

Menu Good France 2018 48€

• Valkosipuli etanat ja talon patonkia
• Ranskalainen kasviskeitto
• Ankan rintaa, punakaalia, linssejä ja valkosipulikastiketta
• Ranskalainen juusto lajitelma
• Creme brulee

• Escargot, garlic butter and house baguette
• Soupe de pistou
• Duckbreast, red cabbage, lentils and garlic sauce
• Cheeses, crisp bread and jam
• Creme brulee